Chocolade voor veganisten

In Frello chocolate worden geen producten gebruikt van dierlijke afkomst, maar uitsluitend plantaardige ingrediënten. In Frello chocolate zitten alleen producten die zorgen voor een topsmaak voor onze klanten. Wij vinden dat dieren daar geen rol in hebben en daarom is onze heerlijke chocolade 100% Vegan. Frello chocolate is Vegan gecertificeerd door Eva VZW. 

0