Over Frello chocolate

Frello chocolate is een jong en fris bedrijf wat oktober 2019 is opgericht in het Brabantse dorp Vlijmen. De jonge ondernemers hoorde vele verhalen van vrienden & familie dat er weinig tot geen chocolade repen zijn die aan hun allergieen en/of wensen voldeden. Want in alle repen zitten zoiezo ” kan sporen van” bevatten en de andere reep was wel Vegan maar zat weer gluten in. Er was altijd wel wat en niks was goed.

En zo kwamen de jonge ondernemers uit Vlijmen op het idee om 1 soort reep op de markt te brengen wat daadwerkelijk iedereen kan eten. Een reep wat 100% Allergeenvrij, 100% Bio en 100% Vegan is. En wat de jonge ondernemers helemaal belangrijk vonden en daar is Frello chocolate de enige aanbieder in is dat er ”geen sporen van” allergenen in de chocolade zitten. En dat is gelukt!

Mensen met allergieën hoeven niet meer bang te zijn dat ze een aanval kunnen krijgen, mensen met diabetes type 2 kunnen eindelijk weer genieten van een heerlijk stuk chocolade zonder een te hoge suikerspiegel, mensen die vegan zijn of die healthy willen leven toch een goed en eerlijk product kunnen aanbieden waar zij ook van kunnen genieten. Dat is chocolade voor iedereen, dat is Frello chocolate.


0