Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren
Wij vinden een snelle levertijd belangrijk! Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Frello chocolate hanteert een levertijd van 48 uur binnen Nederland. Alle producten die op werkdagen voor 16.00 uur besteld worden zullen de na 48 uur thuis bezorgd worden (m.u.v. zondag/maandag).

Verzenden
Je bestelling wordt binnen 48 uur onbezorgd thuisbezorgd middels de betrouwbare bezorging van PostNL. Je kunt de verzending van je pakketten volledig online volgen. Een zorgeloze bezorging is gegarandeerd.

Retouren (zie ook algemene voorwaarden)
Koper heeft het recht om zonder opgave van redenen de goederen te retourneren binnen een periode van 14 kalenderdagen, ingaande de dag na ontvangst van de producten.

Indien (een deel van) de bestelling wordt geretourneerd, komen de kosten van terugzending voor rekening van de koper. Voor de retour gezonden chocolade, zal Frello chocolate een creditfactuur doen toekomen aan de koper.
Koper kan de goederen alleen retourneren indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele ongeopende doos geretourneerd worden.
Mocht blijken dat de geretourneerde chocolade niet in de originele ongeopende doos zijn geretourneerd, dan zal Frello chocolate naast de kosten voor het terugzenden (€ 1,00 per product), eveneens € 1,00 per product in rekening brengen

Recht tot herroeping
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@frellochocolate.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

0